Volg ons ook op social media
Gratis verzending
Betaal gemakkelijk met Bancontact
Zoek naar een verkooppunt in uw buurt

Retouren

 

Hopelijk bent u helemaal tevreden met uw bestelling, zo niet? U heeft 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) de tijd om de bestelling te retourneren.
De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneren

Indien u een horloge met PayChip functie hebt besteld, graag zowel het horloge als de chip retour meesturen. Indien u niet beide retourneert, kunnen wij de retour niet in behandeling nemen.

Stuur het pakket binnen 14 dagen na herroeping naar ons terug. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van uw retourzending.
Pak het artikel in, voeg het retourformulier ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Vergeet het bestelnummer niet te vermelden!
Stuur uw retourpakket, inclusief het ingevulde retourformulier, op naar onderstaand adres:

Mondaine
Postbus 93
1500 EB Zaandam
The Netherlands

Wanneer u een retourzending bij een postkantoor afgeeft, ontvangt u een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Retourformulier Mondaine

Na ontvangst van retourpakket

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan kunnen wij dit niet accepteren en ontvangt u het artikel wederom retour.

Afhandeling

Vanaf het moment dat u heeft aangegeven de aankoop te willen retouren, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in nieuwstaat hebben ontvangen.

Garantie

Wij hanteren 2 jaar fabrieksgarantie op alle horloges. Bij horloges vallen de band, het glas, de batterij en de kroon buiten de fabrieksgarantie.
Mocht je binnen de garantieperiode over een defect of slecht functionerend artikel beschikken, dan kun je dit ter reparatie aanbieden aan de officiële Service Center van Mondaine: www.thewatchlab.nl

The Watch Lab is de officiële Service Center van Mondaine en is onderdeel van Horloge & Sieraden Center Nederland (HSC Nederland). Het reparatie atelier is opgericht in 2011 en repareert vrijwel alle horloges, van Zwitserse precisie uurwerken tot fashionmerken. HSC Nederland is de officiële reparateur van o.a. de Bijenkorf en partner van meer dan 500 juweliers in Nederland. Met een team van vakkundige en speciaal daarvoor opgeleide horlogemakers verzorgen wij met uiterste zorg al uw horlogereparaties. Alle reparaties, dus ook na 2 jaar, zijn welkom. Door de langdurige samenwerking met het merk Mondaine, kan The Watch Lab ook gemakkelijk en snel aan onderdelen komen om uw reparatie vakkundig uit te kunnen voeren.

The Watch Lab
Postbus 93
1500 EB Zaandam
info@thewatchlab.nl
www.thewatchlab.nl

 

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de klantenservice

Volg ons op Instagram

@MONDAINE_WATCH